Internet prodaja

O nama…

O nama – pročitajte više i saznajte kako Vam naše znanje i iskustvo može koristiti.

Vi stvarajte, prepustite nama da prodamo Vaš talenat.

Iskoristite naše znanje i iskustvo da ostvarite svoj san. Ako čovek radi ono što voli, neće u životu raditi niti jedan dan.

Online prodajom se bavimo duže od 15 godine i pomoći ćemo Vam da bez puno utrošenog vremena plasirate svoju kreativnost i trud.

Pordrška da započnete online prodaju

Uspesna internet prodaja

Internet prodaja je za mnoge velika nepoznanica.

Od kreiranja prodavnice, opisa proizvoda, odabira fotografija, preko rešavanja prvih porudžbina, reklamacija, neisporučenih paketa, do ostvarenja sna, gde Vam je najveća briga kako da postignete sve porudžbine…

U celom procesu ćemo biti uz Vas jer imamo zajednički cilj.

Članovi našeg tima su godinama na obe strane lanca online prodaje – kao kupci i kao prodavci. Razumemo Vaše probleme u poslovanju.

Naše praktično, u praksi dokazano iskustvo i znanje u online prodaji i marketingu Vam je na raspolaganju.

Praktični saveti tokom Vašeg poslovanja

Podrska ka uspehu

Napravili smo korisna uputstva koja će Vas brzo i jednostavno „naoružati“ za uspešno poslovanje. Nećemo Vas opterećivati teorijom, jer znamo da Vam prodaja nije posao.

Vi želite da stvarate. Ako, kao neki od nas, prodaju doživljavate kao nužno zlo, mi Vas jako dobro razumemo.

Potrudili smo se da Vam ceo proces online prodaje jednostavno predstavimo i savetima Vam pomognemo da izbegnete greške i probleme koje smo mi prošli dok smo počinjali.

Neprekidno osluškivanje Vas i Vaših kupaca

O nama - internet prodaja zanatskih i umetnickih radova

Znamo da je svaki biznis priča za sebe. Takodje, svesni smo da je Vaš razvoj i napredovanje usko povezano sa našim uspehom.

Koja god pitanja, sugestije, kritike i dileme da imate, važno nam je da čujemo jer tako mi napredujemo.

Kupci su razlog našeg i Vašeg rada. Svaka kritika i reklamacija kupaca je pravo blago. Iz toga učimo. Ako ne znamo gde grešimo, ne možemo se popraviti.

Bez obzira što imamo više od decenije iskustva u stvaranju i prodaji, uvek možemo da budemo još bolji.

Zbog toga Vas pažljivo slušamo. Na svako pitanje odgovaramo u roku od 24h.

Internet prodaja umetničkih i zanatskih radova

Naša misija

Da pomognemo što većem broju zanatlija i umetnika Srbije da nikada više ne rade, već da žive od svog talenta i hobija.

“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life!“

„Izaberi posao koji voliš i nećeš više nikada raditi niti jedan dan u svom životu!”

Naš cilj

  • Stvaranje profitabilnog okruženja i online sredine u kojoj će se svako, ko želi da oplodi svoj dar i veštinu, osećati zaštićeno, shvaćeno i korisno.
  • Sa druge strane, spajanje kupaca koji vole i cene ručni rad i unikate sa direktnim proizvodjačima u bezbednom i jednostavnom sistemu Internet prodaje.

Naša vizija

Kreiranje, promovisanje i stalno unapredjenje online marketa gde će se:

  • dnevno virtuelno susretati hiljde kupaca, zanatlija i umetnika,
  • uživati u kupoprodaji, razmeni znanja i iskustava i
  • nositi osećaj pripadnosti zajednici koja hrani dušu i ostvaruje želje i snove.

Internet prodaja - od ideje do ostvarenja

Osnivač i vlasnik Rabote je Tristan Miladin Stojanović. Srbin koji živi i radi u Australiji. Godinama je radio na jahtama, proputovao celi svet i sve to vreme nosio u sebi želju da stvara.

Obdaren umetničkom dušom i veštim rukama, svaki trenutak slobodnog vremena je posvetio izradi unikanog nameštaja i kućne dekoracije u porodičnoj kući u Topoli.

Sada, kada ne sledi put „Trbuhom za kruhom“, konačno može da se bavi onim što voli. Svestan koliko je teško gušiti zov talenta jer nikada nije „pravo vreme“, odlučio je da pomogne zanatlijama i umetnicima Srbije da se ostvare.

Svetski čovek, koji se odlepio od zone preživljavanja, zahvaljujući srpskoj tvrdoglavosti i upornosti, izgradio je Rabotu, online market na kome se okupljaju svi slični njemu. Tristanove ideje, ambicije, lično iskustvo, volja da se ostvari i ljubav prema stvaranju su ugradjeni u naše poslovanje, ciljeve, misiju i viziju.

 

Kada kažemo da Vas razumemo, mi to zaista i mislimo. Želimo da Vam pomognemo da i vi ostvarite svoj san. Nemojte raditi više ni jedan dan u životu, živite od svog hobija. To nam je zajednički cilj, zar ne?

Ostali članovi tima su stručnjaci za online prodaju i marketing, konsultanti za preduzetnike i savetnici za optimizaciju poslovanja. Svi smo Vam na raspolaganju i nesebično ćemo sa Vama podeliti znanje i iskustvo sticano godinama na tržištima Srbije i ex Yu država.

Iskoristite najbolju ponudu besplatne prodaje u trajanju od tri meseca uz kompletnu podršku u izradi prodavnice i plasiranju Vašeg talenta!